Muziek uit alle windstreken

Ga samen met het Zuiderstrandtheater en de Nieuwe Kerk op een unieke ontdekkingsreis langs muzikale grootheden uit alle windstreken van de wereld. Dit seizoen presenteren we u onder andere Catrin Finch en Seckou Keita een mengvorm van eeuwenoude melodieën uit Wales en West-Afrika naar de Nieuwe Kerk. Zij is de nieuwe ster van de klassieke harp, hij een virtuoos op de Afrikaanse harp.

Festivals uit Marokko, Divali en meer

Verder staan er een hoop spannende festivals met de beste live-acts op het programma. In oktober vieren we met elkaar het Divali feest; het Hindostaanse feest van het licht en zelfreflectie, en in november pakken we groter uit dan ooit uit met de tweede editie van het Gnawa Festival. Samen met onze partners PAARD, Korzo en Het Nationale Theater presenteren we het grootste Gnawa festival van Europa! In december bent u van harte welkom bij Festival Grand Bazaar met de beste musici uit Turkije en omstreken.

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.