Februari Festival | Beethoven

Van woensdag 12 februari tot en met zondag 16 februari 2020 vindt alweer de derde editie van het Februari Festival plaats in de Nieuwe Kerk in Den Haag. Na de voorgaande succesvolle edities, waarin componisten Robert en Clara Schumann en Johannes Brahms werden geëerd, staat dit jaar één van de grootste en meest invloedrijke muziekmeesters aller tijden centraal: Ludwig van Beethoven.

De naam Beethoven staat als een huis. Hij gaf niet alleen de muziek maar ook het kunstenaarschap een nieuwe impuls. Zijn leven is een aaneenschakeling van tegenslagen, gezondheidsperikelen en noodlottige gebeurtenissen. Zijn levenskracht is onverminderd groot en dit klinkt zeker door in zijn muziek. Wie waren zijn muzikale inspiratoren? Wat maakt hem tot zo’n universele grootheid? Middels concerten, masterclasses en lezingen laten we u Beethoven horen en beleven tijdens de derde editie van het Februari Festival.

Bekijk ook de festivalwebsite: www.februarifestival.nl

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.