Club Lourdes aan Zee

Op zaterdag 19 oktober gaan we weer van start met Club Lourdes aan Zee. Opnieuw staat de voormalige Lourdeskerk in Scheveningen vier weken lang in het teken van verbluffende magie, familiecircus en muzikale optredens van grootste artiesten. En dit allemaal in een intieme clubsetting waarbij u tijdens de voorstelling geniet van een hapje en een drankje.

 

 

 

The Coffee & Music Club met Brigitte Heitzer & René van Kooten

Koffie en muziek zijn de ideale combinatie voor de zondagmorgen. Kom dit najaar vier keer op visite bij twee musicalsterren. Iedere editie brengen Brigitte Heitzer en René van Kooten nieuwe gasten mee voor steeds een ander concert.

Let op: op zo 10 november is het programma gewijzigd. Brigitte Heitzer is verhinderd. LOUISE, een jong Haags talent, speelt mee in deze voorstelling die een ode brengt aan de 'musical aan zee'.

10 november - 10.15 uur
*Deuren open vanaf 09.45 uur

Casa Lourdes Sessions
Beleef een onvergetelijke avond op vrijdag 8 november met vier levende legendes uit de Bretonse en Ierse folk scene. Omlijst met gerechten uit de Italiaanse keuken in de setting van Club Lourdes aan Zee. Neem uw beste vrienden mee en geniet samen van een muziekavond van internationale allure.

Vr 8 november - 18.00 uur

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.