Club Lourdes aan Zee

Op zaterdag 19 oktober gaan we weer van start met Club Lourdes aan Zee. Opnieuw staat de voormalige Lourdeskerk in Scheveningen vier weken lang in het teken van verbluffende magie, familiecircus en muzikale optredens van grootste artiesten. En dit allemaal in een intieme clubsetting waarbij u tijdens de voorstelling geniet van een hapje en een drankje.

A Night Out Muziek Expeditie

Reis jij mee langs de parels van Scheveningen terwijl je luistert naar aanstormend muzikaal talent? Op zaterdag 19 oktober gaan we voor de derde keer op expeditie in Scheveningen met A Night Out Muziek Expeditie! Een reisleider brengt je naar zes geheime locaties waar je wordt verrast door aanstormend talent met een intiem muziekoptreden of kleinkunst. Dompel je onder in een onontdekte kant van Scheveningen op deze bijzondere tour!

Zaterdag 19 oktober - 19.00 uur

 

 

The Coffee & Music Club met Brigitte Heitzer & René van Kooten

Koffie en muziek zijn de ideale combinatie voor de zondagmorgen. Kom dit najaar vier keer op visite bij twee musicalsterren. Iedere editie brengen Brigitte Heitzer en René van Kooten nieuwe gasten mee voor steeds een ander concert.

Zondag 20 & 27 oktober - 10.15 uur
Zondag 3 en 10 november - 10.15 uur
*Deuren open vanaf 09.30 uur

 

Amsterdam Magic Show - Magic at the sea

MAGIE: voor sommigen is het maar een woord ... voor de magiërs van the Amsterdam Magic Show is het een manier van leven. Neem uw (klein)kinderen, vrienden of geliefde mee op een magische rit en vergeet de wereld erbuiten voor een te gekke avond.

Dinsdag 22 oktober
19.00 uur inloop met pre-show
20.30 uur aanvang voorstellingCamouflage (5+) -
onderdeel van Festival de Betovering

Reis mee door de wilde wereld van the monkey puppets. Een vrolijk, absurde familievoorstelling goed gevuld met verrassingen en spectaculaire circustricks. Onderdeel van Festival de Betovering geschikt voor iedereen vanaf 5 jaar.

Woensdag 23 oktober - 16.00 uur & 19.30 uur


 

SSST (3+) - onderdeel van Festival de Betovering

Midden in het bos, tussen de bomen en het gras, ontmoeten we drie jagers. Ssst! Stil! Want ze hebben een plan. Een fantasie-prikkelende beleving met muziek, dierenpoppen en veel kiekeboe-effecten. Onderdeel van Festival de Betovering.

Tip: je kunt deze voorstelling combineren met een bezoek aan Muzee Scheveningen.

Vrijdag 25 oktober - 10.00 uur

Zing mee met Annie M.G.

U zingt ze zo mee. Vluchten kan niet meer, Ja zuster, nee zuster, Op een mooie Pinksterdag, Juffrouw, juffrouw hoe komt die kat zo blauw, Op de rand van de vulkaan en ga maar door. Het repertoire aan liedjes die Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink hebben geschreven vormen onderdeel van het Nederlandse cultureel erfgoed.

Zaterdag 2 november - 20.30 uur

 

Casa Lourdes Sessions
Beleef een onvergetelijke avond op vrijdag 8 november met vier levende legendes uit de Bretonse en Ierse folk scene. Omlijst met gerechten uit de Italiaanse keuken in de setting van Club Lourdes aan Zee. Neem uw beste vrienden mee en geniet samen van een muziekavond van internationale allure.

Vr 8 november - 18.00 uur

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.