ZST NOW

De keuze is reuze, dat weten we! Ook voor jongeren hebben we een heleboel super toffe voorstellingen komend seizoen maar we kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben we op deze pagina een aantal voorstellingen geselecteerd waarvan we denken dat jullie die erg leuk vinden, onder de noemer ZST NOW. Van dans tot spektakel maar ook behapbare opera of klassiek. En bij heel veel voorstellingen betaal je maar € 10,- als je onder de 27 bent. En dat is vaak met kofiie/thee vooraf en een drankje in de pauze. Zien we je snel?

---------------------------------

Van Mozart tot Madonna
Tania Kross

Van Mozart tot Madonna is een verrassende reis door de geschiedenis van zeventiende-eeuwse wonderkinderen en hedendaagse popprinsessen, een muzikale ode aan hen die zich onsterfelijk maakten met hun prachtige muziek.

za 4 jan 2020
20.00 uur
Zuiderstrandtheater

 

Martijn Fischer zingt hits van Hazes

Na een succesvolle clubtour met de hits van Hazes is het nu de hoogste tijd om de hits van Hazes naar het theater te brengen! De muziek van André Hazes leent zich namelijk perfect voor het theater, zeker als die wordt gebracht door theaterdier Martijn Fischer en zijn band. Enerzijds zijn de teksten groots en meeslepend, anderzijds klein en ingetogen.

do 9 jan 2020
20.00 uur
Zuiderstrandtheater


 


Flirt with Reality
Another Kind of Blue


Het avondvullende voorstelling 'Flirt with Reality' is opnieuw een verrassende en spannende mix van moderne dans en techniek. De voorstelling werd lovend ontvangen en is wegens succes terug in de theaters.

"Choreograaf David Middendorp verbluft met dansers en drones die samensmelten in een betoverende wereld." **** Volkskrant

zo 12 jan 2020
19.00 uur
Zuiderstrandtheater


Norton Bodega Wijnconcert
Erlendis Quartet

Dit jonge gitaarkwartet haalt de ene na de andere internationale prijs binnen en maakte ook op het Orlando Festival grote indruk op jury én publiek. Hun naam 'Erlendis' is nu eenmaal IJslands voor 'overzees'. Ze hebben een passie voor kamermuziek en staken hun licht op bij verscheidene beroemde strijkkwartetten. Hun programma voor dit concert reikt van de tango's van Piazzolla tot de Carmen-suite van Bizet, en van Leo Brouwer tot Sting.

zo 2 feb 2020
16.00 uur
Nieuwe Kerk

 

The music from James Bond
Metropole Orkest met Dorona Alberti & Tim Akkerman

Dorona Alberti (Gare du Nord), Tim Akkerman (voormalig Di-rect) en het Metropole Orkest dompelen zich onder in de wereld van spionage en glamour met het programma 'The Music from James Bond'. De meest iconische songs van vroege en recentere James Bond-films komen in dit theaterconcert voorbij.

di 17 mrt 2020
20.00 uur
ZuiderstrandtheaterKinky Boots
De hilarische en ontroerende Broadwayhit

 

Een met prijzen overladen feel-good musical over nieuwe kansen en jezelf kunnen zijn, met swingende choreografieën en nieuwe muziek van wereldster Cyndi Lauper.

"An absolute hoot of a show“
- The Times ★ ★ ★ ★

“Dazzling, fabulously sassy and uplifting”
- Time Out ★ ★ ★ ★

vr 27, za 28 & zo 29 mrt 2020
20.00 uur & 14.30 uur
Zuiderstrandtheater


 


Company
Iconische Broadway-hit van Stephen Sondheim

Op zijn vijftigste verjaardag lijkt er iets te missen in het leven van Robert. Hij is charmant, sexy, succesvol; mannen willen hem zijn, vrouwen willen hem hebben. Toch is Robert nog steeds single. Vrienden trouwen en scheiden, hebben relaties en kinderen, staan vol in het leven, maar Robert blijft toeschouwer en vraagt zich af: heb ik een ander nodig om mezelf te zijn? En wie ìs de Robert op die selfies eigenlijk?

wo 13 mei 2020
20.00 uur
ZuiderstrandtheaterTabarnak
Cirque Alfonse

Cirque Alfonse heeft haar internationale faam verworven met stoere shows vol spectaculaire vernieuwingen en acrobatische hoogstandjes. Hun voorstelling doet denken aan een rockmusical: een feest van circus, muziek en hemelbestorming en dat alles in een geheel eigen stijl. Tabarnak is een energiek muzikaal circus waarbij het orgel een aanstekelijke riff speelt en de kerkbanken op hun kop gezet worden voor acrobatische tricks.

za 16 mei 2020
20.00 uur
Zuiderstrandtheater


 


Celui qui tombe - Nederlandse première
Yoann Bourgeois

Het veelgeprezen en bloedstollende 'Celui qui tombe' is dans als modern circus. Zes dansers tarten de wetten van de zwaartekracht op een groot bewegend plateau. Ze balanceren, hangen eraan, klimmen er weer op en bewegen met elkaar, in paren of alleen.

do 21 mei 2020
20.00 uur
Zuiderstrandtheater

Kalender

Januari 2020
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Genres

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.