Zuiderstrandtheater

Zuiderstrandtheater, mooi theater achter de duinen

Zon, zee, strand, Kurhaus, beroemde boulevard… Scheveningen is sinds jaar en dag de populairste badplaats van Nederland. Eén trekpleister mag daar sinds kort aan toegevoegd worden: het Zuiderstrandtheater, dat mooie theater achter de duinen.

Hollandse luchten
Het Zuiderstrandtheater is het enige theater in Nederland direct aan zee, stoer gelegen tegen de duinrand. Veel bezoekers hebben het eerste seizoen al kennisgemaakt met de intieme zaal en genoten van een van de vele muziek- en dansvoorstellingen. Of tijdens een congres of borrel vanuit de foyers door de panoramaramen gekeken naar het spectaculaire uitzicht op zee en de Scheveningse haven. Hier trekken de typische Hollandse luchten van de Haagse school voorbij. Een extra dimensie aan uw theaterbezoek of uw zakelijke evenement.

Theater aan de kust
De unieke locatie en het bijzondere pand in de duinen met uitzicht op de haven en de Noordzee vormen een waar unicum in Nederland. Het Zuiderstrandtheater is het podium voor het Nederlands Dans Theater, het Residentie Orkest en de stichting Dans- en Muziekcentrum Den Haag, totdat het nieuwe theater op het Spuiplein gereed is. Daarnaast biedt het Zuiderstrandtheater vele mogelijkheden om een congres, bedrijfsfeest of ander evenement te organiseren.

Bij zonsondergang genieten van de mooiste muziek of na een strandwandeling in het herfst genieten van een bijzondere dansvoorstelling? Volop mogelijkheden om een bijzondere avond te beleven aan de onstuimige en romantische Nederlandse kust.

We hopen u snel in ons theater te zien!

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.