10 voorstellingen die je niet wil missen

Vr 19 juli 2019

Van Nederlands Dans Theater tot Youp van ´t Hek. Hier vind je 10 voorstellingen in het Zuiderstrandtheater en de Nieuwe Kerk, die je vast niet wil missen! Boek nu je tickets!Nanine Linning komt met een avondvullende versie van haar prachtige voorstelling Endless. Een intiem duet over de liefde, dat in de eerste versie onze programmeur Geesje Prins tot tranen toe geroerd heeft.

Endless Song of Silence
Dance Company Nanine Linning

Zuiderstrandtheater
26 september, 20.00 uurMet het jubileumprogramma Kunstkamer viert Nederlands Dans Theater het zestigjarig bestaat. NDT’s huischoreografen Sol Léon en Paul Lightfoot en beide associate choreographers Chrystal Pite en Marco Goecke creëren voor alle dansers van NDT 1 en NDT 2 één werk. Met live muziek van Het Balletorkest.

Kunstkamer
Nederlands Dans Theater

Zuiderstrandtheater
3 t/m 6 oktober en 1 t/m 3 november 20.00 uur

Wat is er Nederlandser dan ’t Schaep met de 5 Pooten? Een nieuwe musical, maar wel met de liedjes van Harry Bannink. In het café zien we de bekende ontroerende, venijnige en hilarische stamgasten. Want: We benne op de wereld om mekaar te helpen niewaar!

't Schaep met de 5 Pooten
Zuiderstrandtheater
15 en 16 oktober, 20.00 uur

Liefhebbers van klassiek opgelet! Meer dan twee jaar werkte de Deense componist Karl Aage Rasmussen intensief samen met het internationaal gerenommeerde barokorkest Concerto Copenhagen. De absolute bekroning van dat traject is Rasmussens bewerking van De Vier Jaargetijden.

De Vier jaargetijden
Concerto Copenhagen

18 oktober, 20.00 uur

Volg je diepe verlangen en ga op reis. Vertrouw je muzikale smaak en laat je verrassen door het andere. Vergeet je klok en geniet maximaal. Wanderlust is een muziekervaring voor alle zintuigen die je slechts één keer per jaar kan ondergaan. Beleef het in en om het Zuiderstrandtheater.

Wanderlust
Residentie Orkest & Zuiderstrandtheater

26 oktober, 20.00 uur


 
Is het een sprookje? Een echtscheidingsdrama? Een filosofische verhandeling over waarheid en deugd? Mozarts beroemde opera is een goudmijn voor uitleggers, maar vooral ook een feest voor het publiek.

Die Zauberflöte van Mozart
Opera Zuid

21 november, 20.00 uur

Fantastische liedjes kan ze schrijven. Met ontwapenende anekdotes, bekende liedjes en niet eerder gespeeld materiaal gaat Ouboter in deze solotheatershow terug naar waar ze vandaan komt. Zo mooi kunnen Nederlandse liedjes zijn!

Voordat de tijd ons inhaalt
Maaike Ouboter

Nieuwe Kerk
22 november, 20.30 uurHij is vorig seizoen 65 geworden en daar maakt hij zich heel vrolijk over. Relativerend, want uiteindelijk is de beste spot toch zelfspot.

Met de kennis van nu
Youp van 't Hek
Zuiderstrandtheater
17 en 18 december, 20.00 uur

Na het succes van Pablo vraagt Scapino Ballet Rotterdam opnieuw choreograaf Marcos Morau een grote productie voor het gezelschap te maken. Ditmaal is de wereldberoemde componist Arvo Pärt bron van inspiratie. De muziek wordt live uitgevoerd door Sinfonia Rotterdam.

Cathedral
Scapino Ballet Rotterdam

Zuiderstrandtheater
10 en 11 december, 20.00 uur

 

De kerstvoorstellingen van DeDDDD en Residentie Orkest zijn een jaarlijks feestje voor jong en oud. Ditmaal en originele versie van het ballet A Christmas Carol. Geen traditioneel Britse interpretatie, maar een belangrijke rol voor Den Haag en Scheveningen anno 1910.

A Christmas Carol
De Dutch Don't Dance Division & Residentie Orkest

25 t/m 29 december, 14.00 uur
27 t/m 29 december 19.30 uur

 


 

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.