Ons nieuwsoverzicht

 • Dance Company Nanine Linning terug in Zuiderstrandtheater (met gratis inleiding)

  De beste dans in het mooiste theater aan zee: 'Endless Song of Silence' van Dance Company Nanine Linning op donderdag 26 september 2019 in het Zuiderstrandtheater. Met gratis inleiding van cultuurjournalist Wieteke van Zeil.

 • Start luistercursus Nieuwe Kijk op muziek

  Nieuw en heel leuk is onze luistercursus Nieuwe Kijk op Muziek, die muziekverteller Brechtje Roos op 26 september start. We hebben nog een paar plaatsen!

 • Elements of Freestyle van ISH Dance Collective

  Een spetterende mix van breakdance, inline skating, freestyle basketbal, acrobatiek, BMX en freerunning. Elements of Freestyle van ISH Dance Collective maakt zelfs de lastigste puber enthousiast voor theater.

 • Dansbiografie LIBI met Jeangu Macrooy

  In Suriname begroet men elkaar met ‘Faf a libi?’ (‘Hoe staat het leven?’). En dat is het uitgangspunt voor LIBI, dat de verhalen van Surinamers in Nederland vertelt. Met dansers van Scapino Ballet Rotterdam en live muziek van o.a. Jeangu Macrooy.

 • Belangrijk! Wijziging bereikbaarheid voor mindervaliden

  Tot onze grote spijt is het Zuiderstrandtheater momenteel minder goed toegankelijk voor mindervaliden. De reden daarvoor is de defecte lift. Deze zal vanaf vrijdag 14 september weer in gebruik zijn. Onze excuses voor het ongemak. Indien u vragen heeft over uw bezoek kunt u contact opnemen met ons bespreekbureau van di t/m za op 070 88 00 333.

 • UIT Festival 2019 groot succes!

  Afgelopen weekend stonden wij traditiegetrouw op het UIT Festival. In de Nieuwe Kerk en op het Lange Voorhout kon u genieten van mooie programma's met o.a. Micheal Prins en Spinvis. Onze stand werd druk bezocht en bezoekers konden gebruik maken van heel veel exclusieve aanbiedingen. U kunt nog t/m zondag 15 september gebruik maken van deze exclusieve kortingen. Bekijk ze hier in onze digitale brochure!

 • Tweede editie Club Lourdes aan zee gaat binnenkort van start

  Van zaterdag 19 oktober t/m zondag 10 november 2019 is de Lourdeskerk op Scheveningen opnieuw het toneel van Club Lourdes aan zee. Tijdens deze tweede editie zijn er zes verschillende producties op twaalf momenten te ervaren. Verbluffende magie, familiecircus en intieme optredens wisselen elkaar af in een tijdelijke clubsetting én zijn slechts vier weken te zien. Met René van Kooten, Brigitte Heitzer, Amsterdam Magic Show, Theaterkoor Dario Fo en meer. Deze bonte verzameling van performers brengen je een sprankelende ode aan het authentieke variété! Het volledige programma is te vinden op clublourdes.nl

 • Première Vrouw Houtebeen

  "Wat een fantasie", "Zo knap gedaan met al die mensen", "Supergaaf", "Mijn oma zat ook zo garnalen te pellen", "Loes Luca is geweldig", "Humor". Dit zijn zomaar wat reacties na de première van Vrouw Houtebeen gisteren.

  'Vrouw Houtebeen' is de vijfde community opera van Kwekers in de kunst, Residentie Orkest en Zuiderstrandtheater. Ook dit keer boren we weer een typisch Schevenings onderwerp aan wat gepaard gaat met woeste zeeën, bootjes, Sirenes, stoere zeemannen, reddingsjacks en een houten been. Het verhaal speelt zich af in deze tijd, dus verwacht zeemansvrouwen, klimaatspijbelaars, amazones, plastic soep, klimaatverandering en een vleugje lhbt. Vrouw Houtebeen' is een leuke, knotsgekke en knap gemaakte opera met meer dan 100 mannen, vrouwen en kinderen op het toneel. De voorstelling is nog tot en met woensdag 11 september te zien in het Zuiderstrandtheater. Vrouw Houtebeen
  Zuiderstrandtheater

  za 7, di 10 en wo 11 september, 20.00 uur
  zo 8 september 14.30 uur
   


   

 • Zuiderstrandtheater tijdelijk minder goed bereikbaar

  Tot onze grote spijt is het Zuiderstrandtheater momenteel minder goed toegankelijk voor mindervaliden. De reden daarvoor is een defecte personenlift. We doen er alles aan om dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Wanneer u wilt weten wat dit voor uw bezoek aan het Zuiderstrandtheater betekent, neem dan contact op met ons bespreekbureau van di t/m za op 070 88 00 333. Onze oprechte excuses voor het ongemak.

 • Marcel en Rami Khalifé samen op het podium in de Nieuwe Kerk

  Op zondag 15 september maakt de Libanees-Franse pianist Rami Khalifé zijn opwachting in de Nieuwe Kerk. Waarvan het concert aanvankelijk als Nederlands solodebuut bedoeld is zal Marcel Khalifé toegevoegd worden aan het programma als eregast.

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.