Kerstfeest met A Christmas Carol

Vr 20 december 2019

De kerstvoorstellingen van De Dutch Don't Dance Division zijn een mooie traditie in het Zuiderstrandtheater en dit jaar verheugen we ons op een nieuwe wereldpremière.De kerstvoorstellingen van De Dutch Don't dance Division zijn zijn feest voor jong en oud. Oogstrelend, sympathiek en heel goed gemaakt. De combinatie van de mooie dansers van DeDDDD aangevuld met dansers, van alle leeftijden -professionals, amateurs en dansvakstudenten- werkt enorm goed.

Het beroemde kerstverhaal ‘A Christmas Carol’ van Charles Dickens werd in 1992 door componist Carl Davis tot een ballet bewerkt. Een tijdloos verhaal, waarin de oude man Scrooge transformeert van gierigaard tot weldoener. Jong en oud herkennen zich in de avonturen en dromen van de man die het geluk verloor, maar gelukkig weer terugvindt.

De Dutch Don’t Dance Division en het Residentie Orkest geven dit ballet, zoals ook het geval was bij de tophit ‘Alice in Winter Wonderland’, een heel eigen karakter. Geen traditioneel Britse interpretatie: Den Haag en Scheveningen van 1910 spelen een belangrijke rol.
 

De Dutch Don't Dance Division & Residentie Orkest
A Christmas Carol

Zuiderstrandtheater
25 t/m 29 december, 14.00 uur (25, 26 uitverkocht)
27 t/m 29 december, 19.30 uur

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.