Wereldberoemde musical Annie met open armen ontvangen!

Di 17 december 2019

‘Want morgen, komt morgen…’ Na ruim zeven jaar is Annie terug in de Nederlandse theaters. Niet morgen, maar in maart 2020 bezoekt het roodharige straatschoffie het Zuiderstrandtheater. ‘ … dan komt er een nieuwe dag.’

Op zondagmiddag 1 december ging Annie in het Chassé Theater te Breda in première. De wereldberoemde musical met de grote hits als ‘Tomorrow’ en ‘It’s a hard knock life’ inspireerde al vele generaties. Niet alleen als musicalidool, maar ook het oorspronkelijke stripfiguur waarop deze versie van Annie is gebaseerd. De vertrouwde Annie, maar dan opgefrist, zo ook vindt de pers:

Muziek, zang en spel van hoog niveau’- NRC, 4 sterren
Willemijn Verkaik overtuigend als Juffrouw Hannigan’ – Theaterkrant
‘Ingenieus decor’- Algemeen Dagblad, 4 sterren
Miljonair Warbucks sterk neergezet door Edwin Jonker’ – Volkskrant, 4 sterren
‘Snel, kleurrijk, komisch én met gevoel voor drama’ – Trouw, 4 sterren

Het verhaal
Het roodharige weesmeisje Annie is vastbesloten haar ouders terug te vinden. Ze overwint meerdere tegenslagen en komt met de andere weeskinderen in opstand tegen de gemene Miss Hannigan, de baas van het weeshuis. Wanneer miljardair Oliver Warbucks, beginnend als reclamestunt, Annie helpt in haar zoektocht, krijgt haar leven plotseling een bijzondere wending.

De familiemusical

Van 3 t/m 5 maart kan zowel jong als oud genieten van de musicalsensatie in het Zuiderstrandtheater met o.a. Willemijn Verkaik als Miss Hannigan en Edwin Jonker als Oliver Warbucks. Fan van musicals of niet, Annie tovert een lach op ieders gezicht, want ‘You're Never Fully Dressed Without a Smile’.

Annie de Musical

Di 3 t/m do 5 maart 2020
Zuiderstrandtheater

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.