Vijf nieuwe artiesten toegevoegd aan Festival Grand Bazaar

Di 03 december 2019

Aanstaand weekend staat Festival Grand Bazaar voor de deur. Het nieuwe festival dat volledig gewijd is aan Turkse kunst- en cultuur voegt nog vijf extra artiesten aan het openingsconcert toe op vrijdag 6 december. Onder leiding van Selim Dogru zullen ook Alper Kekec (percussie), Ardashes Agoshian (contrabas en orgel), Emma Breedveld (viool), Sinan Arat (ney & dwarsfluit) en special guest: Metin Sonay op de kanun hun opwachting maken. 

Geniet verder 4 dagen lang van een prachtig programma boordevol Turkse kunst en cultuur. Naast het openingsconcert Grand Bazaar (compleet met markt) op vrijdag 6 december, vindt er op zaterdag 7 december een Saz Festival plaats in de Nieuwe Kerk. Op zondag 8 december treedt de meester van de romantiek Rafet el Roman op in het Zuiderstrandtheater met een exclusief concert. Op maandag 9 december besluiten we het festival met de muziektheatervoorstelling 'De jaren 70 in Turkije' van Selim Dogru met als special guest Getty Kaspers.

Meer informatie en kaartverkoop

www.festivalgrandbazaar.nl

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.