Tweede editie Club Lourdes aan zee gaat binnenkort van start

Za 07 september 2019

Van zaterdag 19 oktober t/m zondag 10 november 2019 is de Lourdeskerk op Scheveningen opnieuw het toneel van Club Lourdes aan zee. Tijdens deze tweede editie zijn er zes verschillende producties op twaalf momenten te ervaren. Verbluffende magie, familiecircus en intieme optredens wisselen elkaar af in een tijdelijke clubsetting én zijn slechts vier weken te zien. Met René van Kooten, Brigitte Heitzer, Amsterdam Magic Show, Theaterkoor Dario Fo en meer. Deze bonte verzameling van performers brengen je een sprankelende ode aan het authentieke variété! Het volledige programma is te vinden op clublourdes.nl

Op zaterdag 19 oktober wordt met A Night Out Muziek Expeditie de reeks afgetrapt; een muzikale reis langs de parels van Scheveningen met bekend en onbekend Haags talent. Een dag later start The Coffee & Music Club met musicalsterren Brigitte Heitzer en René van Kooten. Vier zondagen brengen zij met gasten een muzikale ode aan Scheveningen als het broadway van Nederland en het authentieke variététheater. Dinsdag 22 oktober komen de magiërs van de Amsterdam Magic Show voor het eerst naar Den Haag met Magic at the Sea, Things that make you go huh. Als onderdeel van Festival de Betovering staan er twee voorstellingen op het programma: familiecircus Camouflage (5+) van Captain Sugar & the monkey puppets en de peutervoorstelling SSST! (3+) door Rose Stories & Studio Figur. De muzikale afsluiter van Club Lourdes aan zee wordt verzorgd door Theaterkoor Dario Fo en Kwekers in de Kunst met de voorstelling Zing mee met Annie M.G; een onvergetelijke meezingavond met het repertoire van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink.
 

Actueel

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.